Nieuwsgierig

Groep 6 & 7

Even voorstellen…

Welkom in groep 6/7!
Onze groep bestaat uit 18 leerlingen, 10 leerlingen in groep 6 en 8 leerlingen in groep 7. Juf Paula is werkzaam op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Juf Jellie is werkzaam op woensdag. Daarnaast hebben we elke dag hulp van juf Jolanda, zij neemt leerlingen mee voor extra hulp of voor een instructie.

Wat je moet weten over onze groep

Voor schooltijd, tijdens de pauze en na schooltijd

Bij binnenkomst halen alle leerlingen hun Chromebook alvast op, hierdoor kunnen we om 08:30 ook starten. Om 10:00-10:15 hebben we pauze samen met groep 8, om 11:45-12:15 hebben we een grote pauze samen met groep 8.

Methodes

Wij werken vanuit de verhalen uit Trefwoord, elke ochtend starten we hiermee. We rekenen met pluspunt, zo nu en dan oefenen we voor rekenen ook op de Chromebook. Voor taal en spelling werken we met de methode Staal.

Gym

Op maandag hebben we van 10:15-11:00 gym van meester Oene, alle kinderen nemen gymschoenen en kleding mee.

Kanjertraining

In onze groep maken we gebruik van kanjertraining en de hierbij behorende taal. Ook zetten we de petten hiervoor in. We doen kanjer oefeningen en volgen de lessen.

Leerlingen over onze groep

“We hebben een leuke groep, er is altijd wel wat te beleven”.
“Je kunt er altijd wel mee lachen”, ”Onze groep is gezellig, we doen vaak leuke dingen en we hebben bijna nooit ruzie. De schoolreisjes zijn super leuk!”. “We hebben het af en toe heel gezellig en houden van grapjes”.