Nieuwsgierig

Leerlingenraad

Hallo, wij zijn van de leerlingenraad en we willen graag wat meer over onszelf vertellen. Wij zijn Elin en Dana en wij hebben dit stukje geschreven omdat we wat dingen willen vertellen. Wie is de leerlingenraad? Nou dat ga ik nu even vertellen, wij zijn Elin en Dana en we zitten in groep 7/8 en dan hebben we ook nog Tjesse en Mare die zitten in groep 4/5 en nog Bram die zit in groep 6 en wij vormen met z’n allen dus de leerlingenraad.

 

Wat doen we allemaal?

Tijd voor de volgende paar vragen. Wat doen we allemaal? We helpen de school en willen leuke activiteiten op school om de kinderen sportieve en leuke dingen te laten doen die ook nog eens heel leerzaam zijn.

Natuurlijk zitten de kinderen ook gewoon in de klas. We hopen dat we kunnen helpen om iedereen de hulp te geven die hij of zij nodig hebben. Wij doen ook andere dingen zoals vergaderingen houden en zulke stukjes maken. We willen  de nieuwe ouders kennis laten maken met de school en wij doen natuurlijk ook dingen buiten school om jullie beter te helpen. We hopen dat u nu kennis heeft gemaakt met de leerlingenraad.

Vriendelijke groet van de leerlingenraad!